Με θετικά αποτελέσματα έκλεισε το 2011 για την «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ»
Με θετικά αποτελέσματα έκλεισε το 2011 για την «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ»
Με κερδοφορία έκλεισε το 2011 για την ασφαλιστική εταιρεία «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ», όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρίας σε συνάντηση στελεχών της.

Τα κέρδη ανήλθαν σε 6,4 εκατ. ευρώ, επιτυγχάνοντας σταθεροποίηση της κερδοφορίας παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, η εταιρία κινήθηκε ανοδικά σε όλους τους κλάδους πλην αυτού των αυτοκινήτων και τα συνολικά έσοδα από τις ασφαλιστικές εργασίες άγγιξαν τα 122 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία ενίσχυσε τις ασφαλιστικές προβλέψεις κατά 12 εκατ. ευρώ οι οποίες συνολικά ανήλθαν σε 126 εκατ. ευρώ.
Η Διοίκηση της Εταιρείας, ανακοινώνοντας τους στόχους της για το 2012, καθώς και τις κατευθυντήριες γραμμές ανάπτυξής της, θέτει ως βασική προτεραιότητα την προετοιμασία της για το Solvency II και τη θωράκιση των οργανωτικών δομών της ώστε να αντιμετωπίσει θετικά τις προκλήσεις του νέου θεσμικού περιβάλλοντος.
Σημειώνεται ότι η «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ» δεν διαθέτει ομόλογα ελληνικού δημοσίου και επομένως δεν θα επηρεασθεί από τις εργασίες του PSI.

Κέρδος online 20/2/2012 16:38