Ασφάλειαι Μινέττα: Ενισχύεται και προετοιμάζεται για το Solvency II


Μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση μεγέθους γραμματοσειράς μείωση μεγέθους γραμματοσειράς μεγένθυση γραμματοσειράς μεγένθυση γραμματοσειράς
Συντάκτης / NextDeal
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 13:10

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ παρουσία των μετόχων της -οικογενειών Θεοχαράκη και Μινέτα-, του προσωπικού, των συνεργατών και πολλών φίλων, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στα κεντρικά της γραφεία στη Συγγρού. Στην ομιλία του ο κ. Βασίλης Θεοχαράκης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αφού μνημόνευσε τον ιδρυτή της Εταιρείας φίλο και συνεργάτη του Πάνο Μινέτα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό και τους πολυπληθείς συνεργάτες οι οποίοι παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, κατόρθωσαν να διατηρήσουν την παραγωγή σε ικανοποιητικά επίπεδα και εντός των στόχων της Εταιρείας για το 2011. Αναφερόμενος στους στόχους για το 2012 επεσήμανε ότι η Εταιρία θα προχωρήσει ακόμη πιο δυναμικά με επιπρόσθετα όπλα τα νέα προϊόντα που αφορούν όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους και προσαρμόζονται στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Θεοχαράκης υπογράμμισε ότι η “ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ” θα συνεχίσει την περαιτέρω ενίσχυση των οργανωτικών της δομών ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του νέου θεσμικού περιβάλλοντος που θέτει το Solvency II.
Στη συνέχεια χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής και Γεώργιος Μινέτας, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκομένους.


*Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά): οι κ.κ. Γιώργος Μινέτας Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. & Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Βασίλης Θεοχαράκης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Μπερτσιάς Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής